Év köles tortáját akarom megrendelni. Nah de hol?
Figyelt kérdés
Pesten a XI kerületben van olyan cukrászda ahol elkészítik és finomak is a sütik??2012. jan. 3. 13:08
1/7 anonim válasza:
Csak Pest jó? Amúgy nem hinném, hogy ne csinálnák ott is, mert én Fóton is és Veresegyházán is láttam már.
Talán a Kristályban kérdezd meg. Ha megtalálom a linkjüket bemásolom.
A Baross utcai villamosmegállóval szemben vannak. Régen (amikor még ott laktam) finom sütijeik voltak.
Üdv!
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
üdv, én a 9. kerületben tudok egyet ahonnan még megrendelni is meg tudod, házhoz is szállítják
amúgy meg úgy tudom, hogy az ország tortáját mindegyik cukinak fel kell vennie a szortába és elvileg a hivatalos recept szerint kell készíteni, mindenesetre:
www.nandori.hu
5/7 anonim válasza:
Ha itt rákeresel az ország tortájára, akkor elvileg lennie kell egy listának, hol készítenek ilyet.
Amúgy a recept is fenn van, és az előző évi torták is (és persze receptjeik is).
Üdv!
7/7 A kérdező kommentje:
hála hála mindenkinek. :)
2012. jan. 3. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!