Köleses recepptek? Úgy hallottam, olvastam, hogy a köles fogyasztása nagyon egészséges. Szeretnék pár már kipróbált receptet.
Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 17:12
1/7 anonim válasza:
Nagyon fincsi, az egyik kedvencem a mákos-köles süti.
Kell hozzá 1-1 pohár köles, mák, tetszés szerint mazsola.
2 alma, 3 pohár víz.
Kis méretű tepsibe beleteszed a kölest-nyersen-, majd a mákot, mazsolát, és a tetejére ráreszeled az almát.
Ráöntöd a vizet, és alacsony hőfokon, kb 50 perc alatt készre sütöd Lehet, hogy több vizret kíván:)
Nagyon finom, egészséges, megszépíti a hajat, körmöt!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Még valami?
2010. aug. 17. 18:33
4/7 anonim válasza:
A háború alatt rizs helyett kölest ettünk. Rettenetesen utáltuk. Kóstóld meg először,mielőtt sokat veszel belőle.
5/7 A kérdező kommentje:
3. válaszoló! Már megvettem és meg is kóstoltam. Elég semleges íze van.....vagy inkább oljan mintha füvet rágcsálnák. :)
2010. aug. 17. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!