Hogyan lehet gyorsan és egyszerűen elkészíteni a csirkemellet? Kondizok és naponta többször kell kajálnom.
2009. máj. 20. 18:55
1/6 anonim válasza:
megsózod a filéket, tepsibe rakod, vizet öntesz alá és megpárolod sütőbe.Ez kb 15 perc.Készítesz hozzá sajtmártást:vajat felolvasztod, hozzáadod a lisztet addig kevered mig el nem válik az edény falától és felöntöd forró tejjel,teszel bele sót és borsot tehetsz bele szerecsendiót is ha szereted majd hozzáadod a reszelt sajtot,használhatsz ömlesztett sajtot is
2009. máj. 20. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
2/6 anonim válasza:
Veszel sütőzacskót, beledobod, utánaöntesz egy kis fűszerkeveréket, aztán mehet be a sütőbe.
2009. máj. 20. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
3/6 anonim válasza:
Én épp tegnap voltam tanácstalan, ezt találtam ki:
csirkemelleket felszeleteltem, só, bors, megforgattam fűszersós-borsos felvert tojásban majd reszelt sajtban, beletettem egy kivajazott jénaiba és leöntöttem tej-tejföl-tojás-sajt keverékével, sütőben megsütöttem, kb. 30 perc alatt készre sült, tegnap sült krumplival, ma rizzsel ettük, fincsi :)
2009. máj. 20. 19:45
Hasznos számodra ez a válasz?
4/6 anonim válasza:
Pár kérdéssel lejjebb kérdezték,hogy barátjával 1 évesek lesznek mit fözzön...na ott van 1 válasz,öszibarackos csirke! Nézd meg! Az jó lehet! =)
2009. máj. 20. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
5/6 anonim válasza:
A legegyszerűbb, ha szétszedet ott, ahol amúgy is szétnyílik a csirkemell, majd vékonyan felszeleteled.
Ki lehet klopfolni, úgy lazább, porhanyósabb lesz a hús. Pácolhatod, de frissen is fűszerezheted. Lisztben is meg lehet forgatni a szeleteket, úgy még omlósabb, szaftosabb lesz, de akkor nem túl "diétás". Nagyon finom, ha hirtelen kisütöd oliva olajon, vagy olaj-vaj keverékében. 1-1 perc untig elég neki mindkét oldalon.
2009. máj. 20. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
6/6 anonim válasza:
én nagyon szeretem a tárkonyos csirkemellet, a filét felcsíkozom, pici olajban kifehérítem, ráöntök egy nagy doboz tejfölt, bele só + tárkony, kicsit rottyantok rajta, és kész, rizzsel finom, de anélkül is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!