Barátommal egy évesek leszünk, mit főzzek?
Valami egyszerű kéne, kezdő vagyok, és ne legyen nehéz étel, mert este hát h. is mondjam mást is tervezünk:-)
16/L
Sült cukkinis penne
Elkészítés:
1.) A pennét a szokásos módon megfőzzük forró, sós vízben, majd lecsepegtetjük és egy tálba öntjük.
2.) A cukkínit megmossuk, lehéjazzuk és a sajtreszelő nagylyukú részén lereszeljük. Teflonba tesszük, megsózzuk és egy darabka vajjal pár perc alatt puhára pároljuk.
3.) Elkészítjük a fehérmártást. (vaj + liszt + tej)
4.) A pennét összekeverjük a fehérmártással(vaj, tej, liszt), a cukkínivel, és az áttört fokhagymagerezdekkel, majd egy kivajazott mély tűzálló tálba tesszük,a tetejére sajtot reszelünk és előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük
Szia!
Ha a barátod szereti a barackot(sok fiú nem szereti pláne nem hússal) akkor ezt simán megcsinálhatod neki mert isteni finom! Én sem nagyon tudok főzni de ezt meg tudtam csinálni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!