Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Barátommal egy évesek leszünk,...

Barátommal egy évesek leszünk, mit főzzek?

Figyelt kérdés

Valami egyszerű kéne, kezdő vagyok, és ne legyen nehéz étel, mert este hát h. is mondjam mást is tervezünk:-)

16/L

2009. máj. 20. 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én az ilyesfajta ünnepléshez valami olaszos tésztát képzelek el! És ami a legegyszerübb az a bolognai spagetti! Hamar meg is van,és nem lehet elrontani! Föleg ha tasakosat veszel! =)
2009. máj. 20. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Sült cukkinis penne

Elkészítés:

1.) A pennét a szokásos módon megfőzzük forró, sós vízben, majd lecsepegtetjük és egy tálba öntjük.

2.) A cukkínit megmossuk, lehéjazzuk és a sajtreszelő nagylyukú részén lereszeljük. Teflonba tesszük, megsózzuk és egy darabka vajjal pár perc alatt puhára pároljuk.

3.) Elkészítjük a fehérmártást. (vaj + liszt + tej)

4.) A pennét összekeverjük a fehérmártással(vaj, tej, liszt), a cukkínivel, és az áttört fokhagymagerezdekkel, majd egy kivajazott mély tűzálló tálba tesszük,a tetejére sajtot reszelünk és előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük

2009. máj. 20. 15:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha a barátod szereti a barackot(sok fiú nem szereti pláne nem hússal) akkor ezt simán megcsinálhatod neki mert isteni finom! Én sem nagyon tudok főzni de ezt meg tudtam csinálni! :)

[link]

2009. máj. 20. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!