Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vasárnap leszünk a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vasárnap leszünk a barátommal fél évesek, és meg szeretném lepni vmivel. Mi legyen az? ötleteket várok

Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 14:37
 1/10 anonim ***** válasza:
54%

petting ha fiatalabbak vagytok és még semmi nem volt ha már idősebbek és már volt akkor sex.

olyan mint a kindertejszelet:mindig bejön

2011. aug. 22. 14:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Szex? például
2011. aug. 22. 14:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Menjetek el vidámparkba(:

Vagy vegyél vmi szexi fehérneműt:P

2011. aug. 22. 14:41
 4/10 A kérdező kommentje:

én is szexre gondoltam, de vmi emlékezetesebbet szeretnék :)

pl egy portfóliót magamról vagy vmi olyat amire ha ránéz én jutok az eszébe :$ :)

2011. aug. 22. 14:44
 5/10 anonim ***** válasza:
ha.sexeltek...és vmikor rádnéz.tejutsz az eszébe..xD
2011. aug. 22. 14:49
 6/10 A kérdező kommentje:
haha
2011. aug. 22. 14:59
 7/10 anonim válasza:

Én annak idején, amikor félévesek voltunk, egy közös képünket bekereteztettem, és azt ajándékoztam neki. Nem volt még közös emlékünk a kapcsolatunkról, ezért tettem ezt..Pont,hogy legyen valamije, amire ha ránéz, egyből én jussak eszébe. :)

A hab a tortán az volt, amikor átadtuk az ajándékot, és Ő ugyanezt adta nekem, ugyanazzal a közös képpel. :D

Úgy,hogy egyikünk sem utalt a szándékára... Aranyos helyzet volt, sosem felejtem el. :)

2011. aug. 22. 15:02
 8/10 stikkes ***** válasza:
Szexeljetek tesco parkolóban! Izgi!
2011. aug. 22. 15:12
 9/10 anonim ***** válasza:

hmm , süss neki tortát :) és vegyél hozzá tejszínhabot is , amivel utána el lehet játszadozni :)

de szerintem bármi legyen is az, amivel megajándékozod, ha szeretitek egymást így is úgy is emlékezetes lesz !

2011. aug. 22. 15:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, de esküszöm soha nem láttam értelmét a fél éves fordulónak a megünneplésének... 1 év oké meg évente de akkora baromság az egész, lehet kellemetlen neki hogy ő meg nem készül semmivel.
2011. aug. 22. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!