Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vasárnap leszünk a barátommal fél évesek, és meg szeretném lepni vmivel. Mi legyen az? ötleteket várok
petting ha fiatalabbak vagytok és még semmi nem volt ha már idősebbek és már volt akkor sex.
olyan mint a kindertejszelet:mindig bejön
Menjetek el vidámparkba(:
Vagy vegyél vmi szexi fehérneműt:P
én is szexre gondoltam, de vmi emlékezetesebbet szeretnék :)
pl egy portfóliót magamról vagy vmi olyat amire ha ránéz én jutok az eszébe :$ :)
Én annak idején, amikor félévesek voltunk, egy közös képünket bekereteztettem, és azt ajándékoztam neki. Nem volt még közös emlékünk a kapcsolatunkról, ezért tettem ezt..Pont,hogy legyen valamije, amire ha ránéz, egyből én jussak eszébe. :)
A hab a tortán az volt, amikor átadtuk az ajándékot, és Ő ugyanezt adta nekem, ugyanazzal a közös képpel. :D
Úgy,hogy egyikünk sem utalt a szándékára... Aranyos helyzet volt, sosem felejtem el. :)
hmm , süss neki tortát :) és vegyél hozzá tejszínhabot is , amivel utána el lehet játszadozni :)
de szerintem bármi legyen is az, amivel megajándékozod, ha szeretitek egymást így is úgy is emlékezetes lesz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!