Mit vacsoráztatok?
Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 19:52
11/24 anonim válasza:
"Tojásos lecsó"
Lényegében: kevés paprikát megpároltam, bele virsli, paradicsom és sok tojás... de a zöldségeket nem főztem szét igazán, szóval nem igazi lecsó :)
12/24 anonim válasza:
meleg szendvics műzli és körte
13/24 anonim válasza:
csirkepörköltet nokedlival. <3 kedvenc.
14/24 anonim válasza:
Borsófőzeléket sült kolbásszal. Ez a kedvenc kajám.:)
15/24 anonim válasza:
Ja, és a virsli után még lecsúszott egy csokis jégkrém is. :D
16/24 anonim válasza:
Eddig még csak gulyást ettem. De még eszek majd egy szendvicset, meg iszok hozzá egy bögre kakaót. Meg megeszem azt a tábla csokit, amit már délután megvettem. Éljen a refluxom!
17/24 anonim válasza:
salit és 1 kicsi bundáskenyeret
18/24 anonim válasza:
Pizzát rendeltünk a barátommal. Én Rómait, ő Magyarost.
19/24 anonim válasza:
Uh, azért az itt olvashatók elég jól visszaadják a magyar étkezési szokásokat.... Bagoly mondja, én is kólát ittam és csirkepörköltet nyomtam be az imént.
20/24 anonim válasza:
Én még semmit és semmi ötletem nincs hogy mit egyek.:( Lehet egy kis tükitojást fogok enni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!