Ki milyen ízesítésű muffint süt Karácsonyra?
Figyelt kérdés
Ami biztos,hogy narancsos-csokisat fogok csinálni, de más ízűt is szeretnék.2011. dec. 15. 22:29
4/12 anonim válasza:
én sima muffint és mogyorókrém lesz belül :)) nyámi!
5/12 anonim válasza:
Hú, küldenétek recepteket? :))) Ezek szuperül hangzanak :)
Én banános-csokisat :)
6/12 anonim válasza:
többek között kókuszost is.. a maszzába is teszek reszeléket, de bele a muffba egy fél kókuszos szaloncukrot.szóval alul egy kanálnyi massza, rá a cuki és befedve egy kanál masszával. isteni finom:)
7/12 anonim válasza:
Az óvodai ünnepségre a lányom karamellásat és csokisat rendelt.
Én ezt sütöm, mert az egyik kisgyerek tojásérzékeny, de ettől eltekintve a recept nagyon jó. Finom, szaftos lesz a muffin, és a recept variálható.
Már sütöttem kókuszosan, narancsosan, sütőtökösen, karamellásan, diós-barnacukrosan stb...
8/12 anonim válasza:
Meggyes muffint szoktam meggy befôttel úgy, hogy a levébôl is teszek a tésztába. Esetleg valami csokisat dugok a közepébe és fahéjat is keverek bele.
9/12 anonim válasza:
Májkrémes-kókuszosat. Az egész család nagyon szereti.
10/12 anonim válasza:
a májkrémes elég gusztustalanul hangzik, főle kókusszal :S
a tésztába kevered a májast, vagy a közepébe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!