Karácsonyra halat kellene sütnöm, help?
Friss házas vagyok, és halban a mirelit halfilén kívül még nem jutottam messzire, szóval nem értek nagyon hozzá.De sok vendég jön, és kell halat is sütnöm. Olyasmit szeretnék amit csak egy kis hagymával, zöldséggel berakok a tepsibe, és megsül magától, míg én tudom a húst, köreteket készíteni. És olyat ami finom, nem túl szálkás.Mit ajánlotok?
És hol juthatok hozzá?
Köszi
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Hát nem tudom,de mi anyuval pontyot szoktunk csinálni. Veszünk egy jó nagyot mert azt tapasztaltuk hogy a nagy halakban kevesebb a kisebb szálka.
mi ezt nagyon szeretjük: [link]
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Mivel kezdő háziasszony vagy és ráadásul finomat is kell a vendégeknek főznöd, én a Pangasius halfilét ajánlom. Fagyasztott állapotban tudsz venni, pl. Spar, Interspar stb. üzletekben.
Ennek a halfajtának az is előnye hogy szálka nincs benn, másrészt meg nincs szaga sütés közben. Ráadásul finom is. Éttermekben is zömében ezt a fajtát készítik.
Tudom, mert a férjem szakács. :-)
Sok sikert a sütögetéshez!
Ha kell igazán finom és jó bejgli recept, szólj és küldöm a linket. Tavaly az enyém olyan gyönyörű és finom lett, magasan vertem anyósét :-)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
ha nem ragaszkodsz a tepsiben sütéshez, ajánlom az afrikai harcsát, vagy pangasiust egy jó sűrű pörköltalapra föltéve harcsapörköltnek. mellé túrós csusza, vagy juhtúrós-kapros nokedli. tálaláskor jól megtejfölözni.
hamar megfő, nincs vele sok munka, és valami isteni finom:)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A rácponty jó ötlet!
Egyébként készítheted harcsából is,az szinte szálka nélküli!
Mindenkinek nagyon köszönöm, a bejgli linknek természetesen nagyon örülnék.
Kaptam egy pontyot, akkor azt fogom megcsinálni.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A 2. válaszoló vagyok!
Küldöm a bejgli receptet! Garantált siker! Én már évek óta magam sütöm a bejglit de soha nem lett szép, vagy szétterült vagy teljesen szétrepedt, és sose lett az az IGAZI BEJGLI. Tavaly találtam erre a receptre. Épp úgy sikerült mint ahogy a recept fényképein látni és nagyon-nagyon finom. Tehát most már mondhatom hogy rátaláltam az IGAZI BEJGLIRE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!