Karácsonyra halat kellene sütnöm, help?
Friss házas vagyok, és halban a mirelit halfilén kívül még nem jutottam messzire, szóval nem értek nagyon hozzá.De sok vendég jön, és kell halat is sütnöm. Olyasmit szeretnék amit csak egy kis hagymával, zöldséggel berakok a tepsibe, és megsül magától, míg én tudom a húst, köreteket készíteni. És olyat ami finom, nem túl szálkás.Mit ajánlotok?
És hol juthatok hozzá?
Köszi
Hát nem tudom,de mi anyuval pontyot szoktunk csinálni. Veszünk egy jó nagyot mert azt tapasztaltuk hogy a nagy halakban kevesebb a kisebb szálka.
mi ezt nagyon szeretjük: [link]
Mivel kezdő háziasszony vagy és ráadásul finomat is kell a vendégeknek főznöd, én a Pangasius halfilét ajánlom. Fagyasztott állapotban tudsz venni, pl. Spar, Interspar stb. üzletekben.
Ennek a halfajtának az is előnye hogy szálka nincs benn, másrészt meg nincs szaga sütés közben. Ráadásul finom is. Éttermekben is zömében ezt a fajtát készítik.
Tudom, mert a férjem szakács. :-)
Sok sikert a sütögetéshez!
Ha kell igazán finom és jó bejgli recept, szólj és küldöm a linket. Tavaly az enyém olyan gyönyörű és finom lett, magasan vertem anyósét :-)
ha nem ragaszkodsz a tepsiben sütéshez, ajánlom az afrikai harcsát, vagy pangasiust egy jó sűrű pörköltalapra föltéve harcsapörköltnek. mellé túrós csusza, vagy juhtúrós-kapros nokedli. tálaláskor jól megtejfölözni.
hamar megfő, nincs vele sok munka, és valami isteni finom:)
A rácponty jó ötlet!
Egyébként készítheted harcsából is,az szinte szálka nélküli!
Mindenkinek nagyon köszönöm, a bejgli linknek természetesen nagyon örülnék.
Kaptam egy pontyot, akkor azt fogom megcsinálni.
A 2. válaszoló vagyok!
Küldöm a bejgli receptet! Garantált siker! Én már évek óta magam sütöm a bejglit de soha nem lett szép, vagy szétterült vagy teljesen szétrepedt, és sose lett az az IGAZI BEJGLI. Tavaly találtam erre a receptre. Épp úgy sikerült mint ahogy a recept fényképein látni és nagyon-nagyon finom. Tehát most már mondhatom hogy rátaláltam az IGAZI BEJGLIRE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!