Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egy jó receptet a TENGERGYÜMÖL...

Egy jó receptet a TENGERGYÜMÖLCSÉRE?

Figyelt kérdés
Néha, mikor csinálunk tengergyümölcsét, simán fűszerezve tésztával, akkor kibirhatatlanul kellemetlen az illata. Van valakinek valami jó receptje? Ellehet vhogy venni a rossz szagot?
2011. dec. 13. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Rossz?

Akkor te nem szereted a tengergyümölcsét.

Csinálj lecsót, hátha jobban bejön.

2011. dec. 13. 20:06
 2/4 A kérdező kommentje:
miért a tengergyümölcsét ilyen büdösen kell enni?
2011. dec. 14. 06:59
 3/4 anonim ***** válasza:

A teger gyümölcseit le kell hideg vízzel öbliteni.. Majd kevés fehér borban 1 szer felforralni : Aztán hideg vízben leöbliteni,igy elmegy a szaga:

Én mindig igy csinálom aztán vissza teszem kb 2dl fehér borba fűszerekkel. / Nekem erre a pizza füszer keverék vált be / és kb 5 perc alatt puhára főzöm. Majd felöntöm főző tejszinnel be süritem ,és félbe vágott koktél paradicsomokat teszek bele: Ha pizzzára kell,akkor csak leszüröm ,és ráteszem a pizza lapra ::.

2011. dec. 14. 10:35
 4/4 A kérdező kommentje:
oké köszönöm ezt majd énis kipróbálom! Még1* kössz!
2011. dec. 14. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!