Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mézeskalács házikót mivel...

Mézeskalács házikót mivel érdemes összeragasztani?

Figyelt kérdés
Hétvégén készítem életem első mézeskalács házikóját, tudtok praktikákat, hogy lesz tökéletes?:) Nézetem, hogy valaki tojáshabbal csinálja a ragasztást láttam olvasztott cukorral is. Nektek melyik jött be?:) Olyan kell ami szépen is mutat, mert láttam olyant , hogy a karamell össze vissza folyt a házikón. Köszi a válaszokat:)
2011. dec. 12. 23:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Porcukrot keverj össze tojásfehérjével, az szépen is mutat és össze is ragasztja.
2011. dec. 12. 23:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, én is porcukor+tojásfehérje keverékével ragasztottam, szép lett vele.


Itt egy videó róla :)


[link]

2011. dec. 12. 23:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)))
2011. dec. 13. 00:01
 4/4 anonim ***** válasza:
a tojásfehérjés cukormáz a legjobb és a legszebb. még jágcsapokat is lehet belőle készíteni a tető szélére.
2011. dec. 13. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!