Miért sül össze a linzerkoszorúm?
Horvát Ilonás linzerkoszoru,és nemhogy össszesül de még deformálodik is. pl a csillag alak is "ovális" lesz.
nem elsö alkalom mindig ezt csinálja.
linzertésztába tényleg nem kell sütőpor
amúgy túl magas volt a választott hőmérséklet
linzert 180°C körül sütünk
de, ipari sütők tudnak :D
amúgy a max. általában tényleg 230°C
én is megnéztem a szakácskönyvet,a "linzikoszorú"-hoz nem ír sütőport. de előbbi oldalakon van a rázsoslinzer, ahol fél kiló liszthez ír 1 csomag sütőport.
ha sütőpor nélküli sütötted, akkor meg túl forró volt a sütő és összekapta.
igazábol anyám sütötte csak egyszerübb volt igy fogalmazni hogy az enyém mint magyarázni:)
lehet nem is tett bele sütöport nem tom. de akkor szerintem is a magas höfok lehet.a többi mind jo.
a 250 fok is csak tipp volt,legalábbis én ugy tudtam a 4-es a 200 és azonkivül van még egy vagy két fokozat asszem:)
köszönöm szépen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!