Miért sül össze a linzerkoszorúm?
Horvát Ilonás linzerkoszoru,és nemhogy össszesül de még deformálodik is. pl a csillag alak is "ovális" lesz.
nem elsö alkalom mindig ezt csinálja.
ez nekem fura. a sütöportol nem felfujodni szokott? nekem meg felére összesül mint a csirkemell pl...
van olyan hatása is hogy összehuzza?
amugy köszi:)
nem elég forró a sütő, amiben sütöd, vagy nem volt elég ideig hűtve a tészta nyújtás-szaggatás előtt
én is H.I.ből szoktam sütni, mindig jól sikerül
hmm..oké kiprobálok midnneféle tanácsot köszi!
a forro sütö az tuti sztem mert vagy 250 biztos volt.
Most néztem meg a Horváth Ilona szakácskönyben és nem ir bele sütőport.
296oldal Linzi koszorú 10dkg cukor
25dkg vaj v margarin
30dkg liszt
1db tojás 1cs vaniliás cukor
linzerbe mióta kell sütőpor?
amúgy túl laza a tészta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!