Sajtroló sütőrúd híján a tésztát mire lehet még tekerni?
Figyelt kérdés
olvastam hogy fakanál nyelére lehetne feltekerni de azom nincs. Vajon ha vennék pár db tipli (kerek) fa rudat és elvagdosnám olyan hosszúságúra amilyenre nekem kell, akkor az úgy jó lenne? nem gyulladna ki a fa?2011. dec. 6. 18:05
1/9 anonim válasza:
Alufólia v. folpack v. papírtörlő "karton"-jára tekersz alufóliát és úgy lehet sütni. Kürtőskalács sütéshez is jó. Max. kicsit vastag lesz a roló...
3/9 A kérdező kommentje:
de akkor a fa az nem jó?(alufóliával betekerve)
2011. dec. 6. 18:19
4/9 anonim válasza:
kipróbált dolog nálam, a folpack rúdja három felé vágva és dupla fóliába tekereve. nem ég meg.
5/9 anonim válasza:
ha a papír nem ég megm, akkor a szerintem a befóliázott fa sem. nagyon hamar sül a tésztája.
olvastam már, hogy valaki seprűnyelet szabatott fel méretre...:)
6/9 A kérdező kommentje:
hány cm vagy mm átmérőjű kell hozzá?
2011. dec. 6. 18:36
7/9 anonim válasza:
most megmértem, nekem van egy pár db. 23-25 mm-esek.
8/9 anonim válasza:
ja azt nem írtam- folpack rúdakat mértem.
9/9 anonim válasza:
virslire és megvan a virslis roló
amúgy kihűlva ki lehet húzni belőle a virslit és megcsinálni akár sajtrolónak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!