Ha házilag készítem a gyrost és hozzá a pitát. Akkor a pitát ahogy írja a recept kisütöm mindkét oldalát. De hova kell tölteni a húst mert azt nem értem. Belekell tekerni a húst vagy a két pitát összeilleszteni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 10:56
1/3 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen pitáról van szó. Van, ami tekerős, és van, amibe tölteni kell a húst (is).
2/3 anonim válasza:
A pita az egy lapos lepény, ami középen szétnyílik, oda töltjük bele a húst és a zöldséget.
Szerintem te a tortillára gondolsz, ami egy nagyon vékony lap, amibe pedig bele kell tekerni a tölteléket, és szorosan összecsavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!