Pennys csirkés fűszersó. Hogy készítsem el?
Van itthon csirkemellem és jó lenne valamit össedobni holnap.
Van rizs, mexikói zöldség keverék, csirkemell és a fűszerkeverék, illetve más fűszerek. Szerintetek mit s hogyan csináljak belőle?
(koleszban)
Miért vagytok annyira oda a csirkemellért? A legrosszabb hús az összes között.
A bolti fűszersókban mind van valamilyen adalék vagy tartósító,azt semmiképpen nem használnám.
A neten sok csirkemell receptet találhatsz,ami ehetővé is teszi.
Dinsztelj hagymát, dobd rá a kockákra vágott húst. Süsd át, várd meg míg levet ereszt, aztán fűszerezd. Só, bors, kakukkfű vagy oregáno, vagy bazsalikom, majoranna. Ha van paradicsomsűrítmény, z is mehet rá, ha nincs, az sem baj. Akár tejföl is jó rá. Rízs pedig lehet köret.
A kész fűszersókat hanyagold, tele van ízfokozóval, adalékkal feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!