Burgonyafőzelékhez milyen feltétet készítsek?
Figyelt kérdés
van itthon fél kg sertés comb2011. nov. 24. 11:54
3/5 A kérdező kommentje:
le tudnád írni hogyan készítsem el? még párolt szeletet nem csináltam
Köszönöm
2011. nov. 24. 12:00
4/5 anonim válasza:
Bár nem én vagyok az első válaszoló, és lehet, hogy ő nem így csinálja:
Vékonyan felszeletem a húst (utálok klopfolni és tuti akkor jut eszembe, mikor alszik a gyerek, úgyhogy inkább szeletelek), sózom, majd borsos lisztbe mártom és kevés zsiradékon hirtelen mindkét oldalát pirosra sütöm.
Egy serpenyőben hagymát és fokhagymát párolok (ha pirosra akarom csinálni, akkor a paprikát én ilyenkor teszem rá, főzelékekhez pirosan szoktam), ráteszem a hússzeleteket, felöntöm annyi vízzel (vagy húsleves lével, ha van), hogy éppen ellepje. Sóval, borssal, majorannával és zúzott fokhagymával ízesítem. Fedő alatt szinte készre főzöm, majd fedő nélkül kevés szaftig lesütöm.
5/5 anonim válasza:
Simán fel is kockázhatod. Hagymát dinsztelsz, és rádobod a húst. Megvárod míg levet ereszt, só, bors, majoranna, vegeta, és készre (puhára) főzöd. Átmenet az első 2 ötlet között. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!