Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Burgonyafőzelékhez milyen...

Burgonyafőzelékhez milyen feltétet készítsek?

Figyelt kérdés
van itthon fél kg sertés comb

2011. nov. 24. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Szaftos párolt szeletet.
2011. nov. 24. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
pörköltet
2011. nov. 24. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

le tudnád írni hogyan készítsem el? még párolt szeletet nem csináltam

Köszönöm

2011. nov. 24. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Bár nem én vagyok az első válaszoló, és lehet, hogy ő nem így csinálja:


Vékonyan felszeletem a húst (utálok klopfolni és tuti akkor jut eszembe, mikor alszik a gyerek, úgyhogy inkább szeletelek), sózom, majd borsos lisztbe mártom és kevés zsiradékon hirtelen mindkét oldalát pirosra sütöm.

Egy serpenyőben hagymát és fokhagymát párolok (ha pirosra akarom csinálni, akkor a paprikát én ilyenkor teszem rá, főzelékekhez pirosan szoktam), ráteszem a hússzeleteket, felöntöm annyi vízzel (vagy húsleves lével, ha van), hogy éppen ellepje. Sóval, borssal, majorannával és zúzott fokhagymával ízesítem. Fedő alatt szinte készre főzöm, majd fedő nélkül kevés szaftig lesütöm.

2011. nov. 24. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Simán fel is kockázhatod. Hagymát dinsztelsz, és rádobod a húst. Megvárod míg levet ereszt, só, bors, majoranna, vegeta, és készre (puhára) főzöd. Átmenet az első 2 ötlet között. :)
2011. nov. 24. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!