Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Chilisbab-ban darált hús...

Chilisbab-ban darált hús helyett mit?

Figyelt kérdés

a gond hogy egyedül vagyok, és egy chilisbabba csak a felét teszem a 0,5kg-s darálthusnak, és igy is teli van. fagyaszto nincs. spagettit nem nagyon akarok, hamburgerhez nincs elég zöldségem. mit lehet kezdeni vele?

igazábol nekem két napig elég a chilisbab, ezért nem akarok másfajta főtt kaját csinálni. mivel lehet helyetesiteni, nektek mi jött be?

ja és fasirtot sem szeretem :)

2011. nov. 23. 14:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ha van húspult, akkor kérheted, lapockából, vagy combból. (disznó)
2011. nov. 23. 16:13
 12/21 anonim ***** válasza:

persze, lehet kérni akármennyit is. de azért elmesélem, hogy a az én lányom, hogy járt, szintén koleszos korában.

Ő is magának akart bolognait, és kért a hentestől 10 deka darálthúst...mire a hentes "nocsak lagzi lesz ?"aztán rábeszélte a leányzót negyedkilóra.így a szobatársával kettejüknek bővel elég lett.

2011. nov. 23. 16:31
 13/21 anonim ***** válasza:

én már csináltam végszükségben csilisbabot (nem volt friss húsra leheteőség) konzerv vagdalthúsból is.

egész ehető lett, villával nyomkodtam szét, csak nagyon kevés zsiradék kell a hagyma alá, mert a konzervhús elég zsíros.

2011. nov. 23. 16:35
 14/21 A kérdező kommentje:

szobatársam már ma este hazament (szerda), én pedig péntek vagy szombatra tervezem, akkor nagyon kevesen vagyunk itt. azt hiszem megprobálkozom ezzel a modszerrel. itt a közelben van egy spar, van szalámis pult, és van egy kicsi huspult is, megkédem először itt :) köszönöm a válaszokat :)

ja amugy annak az ára akkor gondolom az, hogy mennyi hust, és milyet darál le. :D

2011. nov. 23. 16:48
 15/21 anonim ***** válasza:
Vehetsz bármilyen húst egészben és otthon felkockázod, lehetöleg apróra.
2011. nov. 23. 17:16
 16/21 anonim ***** válasza:

ha a hentestől kér egy szeletet, az legalább 40 deka lesz, és megkérdezi bájosan, maradhat...

a darálthúst ki tudja mérni dekára, amennyit kérünk.

2011. nov. 23. 17:49
 17/21 anonim ***** válasza:
Virsli.
2011. nov. 23. 17:55
 18/21 bumbi02 ***** válasza:
én ha nem darálthúsból, akkor sertéscomb vagy lapockából csinálom, tokányra szelem, lepírítom hagymával a húst és kb ugyanúgy készül mintha darálthússal lenne, kicsit tovább kell főzni (párolni) mer darálthús előbb készül el mint a comb...
2011. nov. 23. 18:59
 19/21 A kérdező kommentje:
köszönöm, megprobálkozom majd vele. bár még soha nem láttam kimért darálthust a pultokban. :)
2011. nov. 23. 20:19
 20/21 anonim ***** válasza:

mert a daráló a hentes hátamögött van a fal mellett, és elvileg az általad kiválasztott húsból darál,amennyit kérsz. a pultba nem tesznek daráthúst.

külön hűtőpultokban van csomagolt védőgázas, de az min. fél kilós. és jobb ha nem veszel olyat....

2011. nov. 23. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!