Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért csak könnyű tészták...

Miért csak könnyű tészták sütésekor használják a szalakálit?

Figyelt kérdés
2011. nov. 19. 13:04
 1/2 anonim ***** válasza:
a mézes tészták szerintem nem könnyű tészták, ezekhez is használnak szalakálit
2011. nov. 19. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A salalkálit pont a tészta lazításához használják ami a sütés folyamán a hőközléskor lazít, ellentétban az élesztővel ami a sütés elött fújja fel a tésztát.
2011. nov. 19. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!