Tarja, hogyan lesz puha omlos? Hogyan csináljam? Tepsibe -serpenyőbe?
Figyelt kérdés
Holnap vendégek jönnek BBQ szószba pácoltam be a húst . Azt szeretném,ha nagyon finom omlos lenne !!!
Köszönöm a válaszokat !!!
2011. nov. 18. 13:00
1/5 anonim válasza:
zsírozott/olajozott tepsibe rakva szorosan lefóliázva.
kb 45 perc múlva megfordítani, akkor már érzed mennyire puha, ha kell még egy kicsit visszatolni. végül fólia nélkül pirosra sütni, de nem sokáig, ki ne száradjon.
2/5 anonim válasza:
ja és kb fél deci vizet önthetsz alá , amikor a tepsibe raktad a húsokat.
3/5 anonim válasza:
Serpenyőben 1-2 perc alatt süss rá kérget, aztán sütőben, lefedve süsd kb 20 percig.
4/5 anonim válasza:
ha sütöd soha ne sózd be, mert az kiveszi a húsból a nedvességet és előtte mielőtt tepsibe teszed és a sütőbe tolod süsd át az oldalait pár percig egy serpenyőben, így a rostokat bezárod, és ha már ezután teszed a sütőbe sütni a fini szaft benne marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!