Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tarja, hogyan lesz puha...

Tarja, hogyan lesz puha omlos? Hogyan csináljam? Tepsibe -serpenyőbe?

Figyelt kérdés

Holnap vendégek jönnek BBQ szószba pácoltam be a húst . Azt szeretném,ha nagyon finom omlos lenne !!!


Köszönöm a válaszokat !!!


2011. nov. 18. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:

zsírozott/olajozott tepsibe rakva szorosan lefóliázva.

kb 45 perc múlva megfordítani, akkor már érzed mennyire puha, ha kell még egy kicsit visszatolni. végül fólia nélkül pirosra sütni, de nem sokáig, ki ne száradjon.

2011. nov. 18. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
ja és kb fél deci vizet önthetsz alá , amikor a tepsibe raktad a húsokat.
2011. nov. 18. 13:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Serpenyőben 1-2 perc alatt süss rá kérget, aztán sütőben, lefedve süsd kb 20 percig.
2011. nov. 18. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
ha sütöd soha ne sózd be, mert az kiveszi a húsból a nedvességet és előtte mielőtt tepsibe teszed és a sütőbe tolod süsd át az oldalait pár percig egy serpenyőben, így a rostokat bezárod, és ha már ezután teszed a sütőbe sütni a fini szaft benne marad.
2011. nov. 18. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
sütőzacskó
2011. nov. 18. 19:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!