Mi lenne, ha beáztatnám a rizst, mielőtt megfőzném?
Figyelt kérdés
Bármilyen rizzsel próbálkozom sosem sikerül belőle finom krémes tejberizst készítenem. Lehet,hogy türelmetlen vagyok,vagy lekap az alja,vagy ropog a közepe.Nem lehetne beáztatni?2011. nov. 18. 12:59
11/11 anonim válasza:
A linket nem olvastam, de dupla annyi vízben teszem fel főni a rizst, mikor forr a víz, takaréklángra teszem, platnit teszek alá, és hagyom főni fedő alatt.
Mikor már teljesen puha, és a vizet beitta, elfőtte, akkor öntöm hozzá a tejet, azt is lefedem, és beissza.
Ha használsz alá platnit, nem tud leégni, idő kell neki, legyél türelmes :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!