Valaki csinált már a Knorr gyros alapból ételt?
Csináltam, de nem lett annyira finom, mint amit egy sima 100 Ft-os gyros fűszerkeverékkel csinálok. Az öntet pedig számomra nagyon mű volt, ehetetlen.
Szóval a legjobb, ha veszel egy olcsó gyros fűszerkeveréket, és csinálsz hozzá tartárt vagy czacziki öntetet. Neten van sok recept:)
A knorrostól biztos finomabb lesz.
Én paradicsomot, lila hagymát, salátát, kígyóuborkát szoktam tálalni a gyroshoz. Öntetnek natúr joghurtotba szoktam kevéske fokhagymát nyomni, valamint egy kevéske gyros fűszerkeveréket szórni.
Desszertnek gyros után a kedvenc palacsintáját készíteném el, a férfiak nagy része imádja! :)
Én Kotányi Görög Fűszerkeveréket használok, eddig ez ízlett a legjobban. (Jó lenne házi fűszerkeverékkel, de még sosem sikerült gyros-szerű mixet összehozni. :D) Zöldségnek salátát, uborkát, paradicsomot, hagymát és lilahagymát. Öntetnek tzatzikit szoktam készíteni, mert azt nagyon szeretjük. Natúr joghurtba lereszelt-kinyomkodott uborkát teszek, sok-sok fokhagymával, sóval, borssal, más nem is kell bele.
Ezt a 2 in 1 gyrosfűszert és öntetet kipróbáltuk, de nekünk egyáltalán nem ízlett, nagyon "mű" íze volt, vagy nem is tudom... Rossz volt, na. :)
Majd írj, hogy sikerült a Tiéd, szurkolok. :)
19.20-as vagyok.
Elfelejtettem írni: én is tejberizst készítenék desszertnek, esetleg egy kis gyümölccsel megpakolva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!