Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell olyan milánói...

Hogyan kell olyan milánói makarónit csinálni, amilyen az iskolai menzán volt?

Figyelt kérdés
Nagyon szerettem! Hihetetlenül finom volt, különleges ízű. Még nem sikerült olyat csinálnom és sajnos senki nem tudja a receptet a környezetemben. Tudnátok segíteni??
2011. nov. 14. 12:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2018. jún. 15. 21:14
 12/14 mcpeti21 válasza:
48%

Sziasztok, menzán imádtam amilanoit, de mióta tudom hogy csinálják elgondolkodtató! Daralthust hagymával lepiritod közben a tésztát kifozod majd Milánói port és annyi olajat amennyit sűrűn felvesz össze kevered és forralod.

Ezt egy régi menza főnök mondta, sikerült de inkább megcsinalom mint spagettit gombával és reszelt sajttal. Jó étvágyat!

A húst és a tésztát arányában 1/3 osszekevered majd a szószt raontod!

2019. aug. 30. 04:20
 13/14 Canyi válasza:

Sziasztok! Tudom hogy regi poszt de en rajottem a menzas milánói receptjere!

Hagymat megdinszteljuk az olajon es ra dobjuk a gombat majd sertesvagdaltat teszunk a daralthus helyett!!!! Ratesszuk összenyomkodjuk villával majd johet ra so bors ételízesítővel baberlevel jo sok! Majd utana felontom minimális vizzel es most ugrik a majom a vizbe… ketchup. Azt teszek ra paradicsompure helyett. Majd ezt igy fozom neha kicsi vizet teszek hozza. Aki szeretne sonkat is tehet bele de a mienk be nem emlekszem hogy lett volna.A végeredmény sztem nagyon megkozeliti a menzasat!

2022. aug. 25. 14:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Köszi Canyi, hogy leírtad! Én biztosan ki fogom próbálni.
2022. aug. 28. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!