Hogyan kell busa filéből fasirtot készíteni?
Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 17:00
1/3 anonim válasza:
Kinyomkodom a beáztatott zsemlét és egy nagy keverőtálba teszem. Hozzádobom a darált busa húst, és ízesítem; pici bors, balzsamecet, fél citrom leve és egy-két csipet só, végül a tojás. Az egészet gyorsan összegyúrom, hogy egyállagú legyen. Ha megvagyok, a fasírtból egy evőkanál segítségével pogácsákat szaggatok majd sorba beledobom őket a forró olajba. Amikor aranybarmára sültek a fasírtok, kiemelem őket a serpenyőből, a gombás keverékbe dobom, és miután összeforgattam őket, szépen kitálalom.
2/3 anonim válasza:
Kinyomkodom a beáztatott zsemlét és egy nagy keverőtálba teszem. Hozzádobom a darált busa húst, és ízesítem; pici bors, balzsamecet, fél citrom leve és egy-két csipet só, végül a tojás. Az egészet gyorsan összegyúrom, hogy egyállagú legyen. Ha megvagyok, a fasírtból egy evőkanál segítségével pogácsákat szaggatok majd sorba beledobom őket a forró olajba. Amikor aranybarmára sültek a fasírtok, kiemelem őket a serpenyőből és kitálalom.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. máj. 10. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!