Hogy lehet készíteni zoldséges fasirtot, hogy ne legyen olyan olajos és hús helyett zoldséget teszunk a tésztályába?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 2. 17:37
1/2 anonim válasza:
Hozzávalók:
25dkg zöldség(karfiol,brokkoli és/vagy répa
2db vöröshagyma
1db tojás
3 evőkanál zabkorpa
só
bors
paprika
piros arany
olaj
A zöldségeket főzd puhára.Törd össze.Fűszerezd,add hozzá az apróra vágott hagymát,tojást és annyi zabkorpát amennyit felvesz.
Formázd meg és süsd ki.
Sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Mindenfajta fasírtnál kipróbálhatod: muffinsütő kis lukait vékonyan kiolajozod és abba pakolod a keveréket, úgy sütöd meg. Nem lesz olyan csöpögős-olajos, mint az eredeti verzó szerinti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!