Piskóta összeesése ellen mit kell tenni?
Túrótortához szeretnék alappiskótát csinálni tortaformában, jó lenne, ha megmaradna 6-8 centisen a piskóta, de nekem mindig beesik a közepe, összemegy. Szépen feljön a sütőben, de mikor kiveszem....
Elektromos a sütő, hány fokon, hány percig lehet sütni, legfelső rácson kell?
Mikor kell kivennem? Sokszor pár perc múlva kiveszem, ahogy kész, lehet a hidegtől esik össze? Segítsetek légyszi, szülinapra lesz, vendégségbe....:(
Szia! Én már régóta eszerint csinálom a tortalapot:
Soha nem esett még össze, nagyon jó recept! Ha 6-8 centi magasat akarsz, akkor a 4 vagy 5 tojásosat süsd meg.
Köszi! Szóval olyan 25 percig sütöm és még 10-15 percet hagyom a lekpacsolt sütőben?
Hányadik rácsra tegyem? legfelső?
spriccelj vizet a sütőbe sütée előtt,
és ne nyitogasd a sütőt közben !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!