A rizskoch-nak milyen állagúnak kell lennie sütőbe tevés előtt?
Figyelt kérdés
Sztem túlzottan hígra sikerült, mert mikor hozzákevertem a felvert tojásfehérjét, akkor az tovább higította.
nem tej szerűnyilván ,inkább olyan tejföl sűrűségűnek mondanám.. éppen benn süldögél.. Sütébenmeg fog szikkadni? keményedni? és meg fog pirulni a teteje?
vagy előfordulhat hogycsak forr csomó ideig és off?
2011. nov. 9. 19:57
11/12 A kérdező kommentje:
igen.. sokan. egyébként egy egyszerű laskazőőőőd tepsiben csináltam:D
2011. nov. 11. 10:04
12/12 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
:D
Meghoztad a kedvem olyan rég ettem, lehet készítek maj' mindig van vmi más.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!