Tegnap összegyúrtam a fasírtnak valót, de el kellett mennem itthonról. Beraktam a hűtőbe. Most kisütném. Ugye jó még? Eláll egy napot így a massza, nem?
Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 14:24
1/11 anonim válasza:
Semmi baja!
Szólj, ha kész, megyek vacsira!
2/11 anonim válasza:
persze,hogy jó : Szoktam én is csinálni,föleg ha vendégeket várok,annyi,hogy jobban összeérnek az izek.
3/11 A kérdező kommentje:
Úhh, de jó!! Köszi a válaszokat!
2011. nov. 5. 14:34
4/11 anonim válasza:
A fasirt csak ugy jo, ha "all" jo par orat, "osszefojnak" az izek.
5/11 anonim válasza:
Én mindig előző nap állitom össze, mert dolgozom. A Férjem másnap süti ki, mire hazaérek melóból. Sokkal finomabb igy, mert valóban összeérnek az izek. A sütésnek Ő a Nagymestere.
6/11 anonim válasza:
Ha be van fűszerezve, akkor tovább eláll a hús, sőt jól összeérik, úgy még jobb. Mondok egy érdekeset. Most voltam Németországban, náluk nagy ínyencség, hogy a nyers darált húst (sertésből, többnyire combból készítik) egyszerűen befűszerezik és azt kenik kenyérre, rá pirítanak hagymát és ennyi. Nem tudom miből áll a fűszerkeverék, de semmi extra. Két-három napig lehet biztonságosan fogyasztani. Ugyanezt betöltik műbélbe és úgy is árusítják, illetve füstölik is. Nem tudom hogy kell írni, Hakapeternek hívják.
8/11 anonim válasza:
Rákerestem a hakapeterre, nem találtam ilyen hús ételt.
9/11 anonim válasza:
Nemetben, hasonlo a tatar beef steakhez, csak ok hagymat is piritanak. Kenyeret nem piritjak? Itt a receptje. Amugy mettbrochen-nek vagy hackepeter-nek hivjak.
500 g finely ground beef tenderloin
1 teaspoon brown mustard
1/2 teaspoon hot pepper sauce (e.g. Tabasco™), or to taste
1 teaspoon Worcestershire sauce
1 teaspoon brandy
1 pinch salt, or to taste
ground white pepper to taste
1 egg
10/11 anonim válasza:
én is mindig előző nap állítom össze a fasírtot. sokkal ízletesebb, mint a "hamarfasírt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!