1/4 anonim válasza:
semennyit, mascarponeval készül :)
2/4 anonim válasza:
Attól függ, mennyit csinálok, én 2-4 dl-t szoktam felverni 500 gr sajtkrémhez. És kicsit több habfixálót használok hozzá, hogy bizti kemény maradjon.
4/4 anonim válasza:
Én sem teszek bele tejszínt, a tiramisu mascarponéból készül. A tojások felvert habjával szoktam lazítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!