Mikor kell a tejszínt hozzáadni a Besamel mártáshoz?
Figyelt kérdés
Felforrósítom a tejet.Aztán a vajat megolvasztom,hozzáadom a lisztet,megpirítom,aztán lassan a tejet.Eddig tudom,de ha esetleg tejszínt vagy sajtot akarok hozzáadni,azt mikor kell és hogyan?Milyen sajtot és milyen tejszínt?Köszönöm! :)2011. márc. 29. 09:55
1/3 anonim válasza:
Tejszínnél úgy csinálnám, hogy annyival kevesebb tejet raknák bele, mint amennyi tejszínt szeretnék. Így akár a tej után is rakhatod. A sajtot én akkor rakom bele, mikor kész a besamel. Ízesítés kép. Kicsi sűríti,de attól függ mihez főzöd. Sajtos rolóba is így készítem, és csőben sült zöldségekhez is kiváló.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!És milyen sajtot teszel bele?Azt is megolvasztod?
2011. márc. 29. 10:19
3/3 anonim válasza:
nem olvasztom meg , elég forró még a mártás, hogy elolvadjon benne a sajt. Max belereszelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!