Mennyit költetek egy hónapban az étkezésre/főzésre és hányan vagytok? Miket szoktatok enni?
Remélem érthetően tettem fel a kérdést. :)
Tehát X fő X ezer Ft
Ma 10:37 vagyok. Érdekes, hogy le lettem pontozva.. Mi rosszat írtam? Az a baj, hogy a főzés helyett a gyerekeimmel foglalkozom? Vagy az, hogy tanulok? Vagy mindkettő? :P
Egyébként minden elismerésem annak , aki pici gyerek mellett főzni tud, főleg ha van nagyobb tesó is. Én megpróbáltam párszor, de mire felvágtam mondjuk a húst, és beledobtam a serpenyőbe, na pont akkor ébred fel a kicsi sírva, meg persze ezzel egy időben a nagy meg bekakált. Én meg egész nap egyedül vagyok velük, mert a férjem reggeltől estig dolgozik. Na bumm, hogy kaját rendelünk :)
Nem figyeltem, hogy azt is kérdezed, mit. Hát... Eléggé oda kell figyelnem arra, hogy mit és hogyan eszek, egészségügyi okokból. 95%-ban olívaolajat használok. Próbálok minél több zöldséget, gyümölcsöt enni, a húsok közül meg mindet szeretem, de akciósakat szoktam venni, illetve azt, ami éppen jobban megéri a hentesnél. Csirkemell, pulykamell, sertéscomb, tarja, marhacomb stb., de a filéket próbálom kerülni, inkább kicsontozom én magam. Felvágottat is a hentesnél veszek. Sok tejterméket eszem/iszom, és sok tojást. Minden nap eszek főtt ételt, de semmi félkész, mindig én főzök. Hetente többször eszek fő étkezésnél húst. A kenyeret pékségben vásárolom.
Gyorsétteremben nem szoktam enni. A suliba otthonról viszek szendvicset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!