Egy hónapban két főre mennyi pénz megy el étkezésre?
Figyelt kérdés
Én nagy családban élek, jó szinvonal (több minden van a hűtőben mint ami feltétlenül szükséges), így nehezen tudom megállapítani hogy ha különköltöznénk a párommal akkor kb hány ezer ft-ból tudnánk kihozni az étkezést úgy hogy az ember a "luxus" dolgokat nem veszi meg, tényleg csak azt veszi ami szükséges. Segítenétek nekem ebben? Köszönöm előre is.2011. jan. 28. 11:41
2/35 anonim válasza:
Szerintem 30 ból kijönnétek.
Bár kinek mi a nem extra, mert Nekem nem extra a vaj, de más rá sem mer nézni, mert drágább.
3/35 anonim válasza:
Hát nálunk kb 40 egy hónapban az étkezés. És csak alap dolgokat veszünk meg, meg főzök is, csak páromnak elég jó evőkéje van, így nem mondhatom neki, hogy most csak fél adag kaját kap, mert ha éhes marad, akkor este jár rá a hűtőre...
Amúgy amíg kolis voltam heti 2000-ből kijött a kajám, de jóval kevesebbet és kevésbé változatosan ettem mint most.
4/35 anonim válasza:
nekünk kettőnkre csak kajára olyan 30-40 ezer ft jut egy hónapban. éhen nem halunk, de nem is ehetünk minden nap husikát vagy süthetek sütit...
5/35 anonim válasza:
Ez attól is függ hogy főzöl-e vagy készen veszed meg az ételt. Ha főzöl hol vásárolod meg az alapanyagokat.( nagyobb áruházakban vagy kisboltban) Nem mindegy mert ezen is rengeteget lehet megtakarítani. Én kb. 60 ezer forint körül gondolom.Persze ebben semmi luxus nincs benn.
6/35 anonim válasza:
2 főre, ha takarékoskodtok, heti 10.000 kajapénzből elég kényelmesen kijöttök.
7/35 anonim válasza:
Nekünk olyan 20.000, de mi pl. tojást, krumplit, húst nem veszünk, mert megterem.
8/35 anonim válasza:
Mi ketten kb 100e-ből kosztolunk havonta. Pedig nem eszünk mi sem állandóan kaviárt. Igyekszünk normálisan, változatosan és egészségesen táplálkozni és a nassolnivalókat is minőségi dolgokból megoldani.
9/35 anonim válasza:
mi kéthetente 20-30at költünk auchanban + 20-20 ezer kajajegy hétvégi pizza 4X 1500.szóval 100 körül sacc per kb. de mondjuk mi kola chips csoki minden szoval feléböl kilehetne jönni de mi inkább ruhakra nem költünk jo a hasznalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!