Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy hónapban két főre mennyi...

Egy hónapban két főre mennyi pénz megy el étkezésre?

Figyelt kérdés
Én nagy családban élek, jó szinvonal (több minden van a hűtőben mint ami feltétlenül szükséges), így nehezen tudom megállapítani hogy ha különköltöznénk a párommal akkor kb hány ezer ft-ból tudnánk kihozni az étkezést úgy hogy az ember a "luxus" dolgokat nem veszi meg, tényleg csak azt veszi ami szükséges. Segítenétek nekem ebben? Köszönöm előre is.
2011. jan. 28. 11:41
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos van amikor a kevesebbnél is kevesebbet kell beosztani. Ilyenkor lehet sütni kelt tésztát, gyúrni házitésztát káposztásan-grízesen stb.. Akciósan vett anyagokból készletezni, azt ügyesen elkészíteni. Felnőtteknél sok mindent meg lehet oldani. Gyermek mellett azért nem lehet ennyire spórolni.
2011. jan. 28. 15:50
 32/35 anonim ***** válasza:
85%

12:53

Ugyanazt tudom mondani neked, mint az előttem szóló.

Akciós termékek, olcsó tészták.

Az előbb írtam, hogy a szüleimtől, rokonaimtól néha kapunk tojást, húst, lekvárt, befőttet, zsírt.

Néha egy-egy nap nem is főzünk, eszünk amit találunk.

2011. jan. 28. 16:12
 33/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ, sokat segítettetek! Én 50e körül gondoltam, úgy látszik akkor nem tévedtem nagyot. :)
2011. jan. 28. 17:09
 34/35 anonim ***** válasza:
53%
Kb. 25. 000 - 30. 000 forint
2011. jan. 28. 17:41
 35/35 anonim ***** válasza:
76%

12:53 as-nak

Bocs,kifelejtettem, hogy húst nekünk nem nagyon kell venni, nevelünk pulykákat,tyúkokat,libákat.

2011. jan. 28. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!