Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek ez így sok, ha...

Szerintetek ez így sok, ha magunkra főzünk?

Figyelt kérdés

Össze számoltam mennyit költöttünk tesómmal egy hónapban, és megpróbáltunk spórolni, mégis nagyon sokat költöttünk, úgy gondolom.

Mindenből a legolcsóbbat vettük és 18.000 Ft-ra jött ki egy hónapnyi kiadásunk az ennivalókra. Sok ez így? Miből tudunk még vissza fogni?

Spenótot szoktunk főzni, spagettit, főzelékeket, zöldséges rizst, tojásos ételeket.

2011. okt. 26. 22:20
1 2
 11/13 bumbi02 ***** válasza:

Utolsó elég hihetetlen...Egy kiló virsli hat embernek ebéd plusz vacsora???

egy kiló virsliből csináltam virslipörköltet.. amellé meg főztem ki tésztát (illetve ma ebédre maradt még két tányérral, ahhoz rizst)...

2011. okt. 27. 19:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Ne viccelj, az naponta 600 ft. Egyáltalán nem sok. gratulálok inkább hozzá, én nem tudom ennyiből kihozni. Egy főzésem kb 3000-be kerül, hetente 3x-4x főzök, és ebben nincs benne a reggeli, esetleg üdítő. Én biztos elköltök hetente 15 ezret, és mi is ketten vagyunk:(
2011. okt. 27. 21:10
 13/13 bumbi02 ***** válasza:
15%

mai vacsora: hagymás tepsiskrumpli

ár: 150 forint

mennyiség: 3 emberre kényelmesen

meg úgy tudsz spórolni ha nem mindig főtt kajákban gondolkozol.. Vacsorára szerintem sokszor jó a pirítós(lekvárral, vagy vajjal), vagy csak simán egy szendvics, egy bundáskenyér, de azért mindennap legyen valami főtt étel a menüben... Ha főzöl valamit ami nagy mennyiségben is könnyen készithető (főzelék, paprikás krumpli, pörkölt, rizs, tészta), akkor nagy mennyiségben főzzd meg, és akkor jó az ebédre, vacsira, aztán másnap ebédre, megin vacsira.. Lehet hogy megunod másnap vacsira, de a pénz nagyúr..:/ :) Pl én paprikáskrumplit minimum 2 étkezésnyire csinálok 6 főnek.. A krumplifözeléket úgy szintén. Krumplifőzelékhez egyiknap kenyérfasírozott, másiknap piritott virsli karikaa, és máris változatosabb...:))

2011. okt. 27. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!