Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szülinapunkra milyen kicsi...

Szülinapunkra milyen kicsi tortát tudunk csinálni, ha csak mikróba tudnánk sütni?

Figyelt kérdés

Tesómmal holnap leszünk 20 évesek és megszeretnénk "lepni" magunkat valami kis tortaféleséggel. Arra gondoltam, hogy 2 mikrós sütit sütünk, abból 2 "piskóta lapot" csinálunk. Valamivel megtöltjük, leöntjük olvasztott tejcsokival (és 2 túrórudit tűzünk bele).

Azért csak mikróba tudnánk "sütni", mert koleszban vagyunk.

2011. okt. 23. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ez csak az én meglátásom, de a mikrós sütinél az is jobb, ha vesztek kész, bolti tortalapot.

Aztán főztök egy jó sűrű pudingot, mikor majdnem kihűlt, belekevertek úgy 100-150 gr vajat(margarin is jó), ezt kenitek a tortalapra. Mehet alá egy vékony réteg nutella is - attól függ, hogy milyen ízű a puding.

Erre is mehet csokimáz v tejszínhab.

A másik ötletem, hogy üljetek be egy cukrászdába.

2011. okt. 23. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
2011. okt. 23. 12:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Amit az előző linkelt az nagyon finom! Én csokidarabokat teszek bele és lekvárral eszem, isteni és nagyon olcsó és egyszerű
2011. okt. 23. 13:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Esetleg vehettek vanilla custard-ot, pl a tescoban árulják készen dobozban és ehetitek azzal:D
2011. okt. 23. 14:00
 5/5 anonim ***** válasza:

én is ajánlom a bögrében sült sütit, csak én jénaiban szoktam megsütni, vagy ha többet akarok csinálni, akkor mindenből kétszer annyit teszek bele, de szerintem ez csak akkor jó ha még friss, meleg, ha már kihült, szivacsszerű állaga van

mézzel meglocsolva még finomabb (a mézet kicsit felmelegítem)

2011. okt. 24. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!