Milyen gyakran főztök? Megvetendő, ha én csak 2-3 naponta?
16,30-as vagyok!
Időt takarítasz meg, ha pl. egyszerre megfőzöl kb. 2-3 kg húsból pörköltet, kiadagolod. Első alkalommal úgy készíts mellé nokedlit, hogy abból maradjon másnapi vacsira tojásos nokedlinek. A következő adagot lehet összefőzni hordós aprókáposztával = húsos káposzta. A rákövetkezőt (amikor előveszed) pirított tarhonyával. De lehet belőle gulyáslevest is készíteni. Vagyis ezzel a módszerrel rengeteg időt takarítasz meg.
Köszönöm a válaszokat!
A vőlegényemet nem zavarja, hogy ilyen gyakran főzök csak, mert így legalább, amit csinálok, az általában finom. A barátnőim kollégisták, és otthonról hoznak kaját, szerdán menzára mennek, csütörtökön meg pizzát rendelnek elég ritkán főznek magukra, csak abból indulnak ki, hogy az édesanyjuk hogyan csinálja. De most megnyugodtam, hogy más sem főz naponta mindig frisset.
nem vetendő meg
én is 2 naponta főzök.
és ha nem romlott meg akaja, akkor miért ne ennéd meg???
ne hallgass a barátnőidre. ők valószínűleg rendelni szoktálk a kaját és nem főznek....csak irigyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!