Mégis mit főzzek ma?
köszönöm aranyosak vagytok, a 9 49-es nagyon tetszik, de még jöhetnek ötletek. azt elfelejtettem írni, hogy itthon nem nagyon szereti senki a gyümis húsokat, úgyhogy az ilyesmi kilőve...
10 15-ős letudnád írni a csirke alagút recijét? köszönöm: )
Csirke alagút:
Elsőnek is szükséges lesz őzgerinc fomára,de ha tudod helyettesítsd mással.
Tehát az özgerinc fomár ki kell bélelni backon szalonnál(200g-os kell hozzá).
A kibélest úgy kell,hogy a szalonna 2 vége lógjon ki a forma oldalán(mert
később majd bekell hajtani).
30kdg trapista sajtot és 15 dkg füstölt sajtot kislukú reszelőn lereszeled.
A csirkemellett(60dkg de lehetet több is ha jó húsosra akarod)
kis kockákra felvágod,majd a sajthoz teszed,és összefogatod.
Egy másik egyédbe felütsz 3 db tojást,ehez adsz 3 ek. telfölt és elkevered.
Ha ez megvan,sózod borsozod és hozzáadsz 3 ek.lisztet.Ezt csomómentesre kikevered.
Ezt az egész masszát ráöntöd a lereszelt sajthoz,majd nagyon jól összekevered.
A kibélelt formába beleöntöd,eloszlatod,majd a backon leglógó részeit rájatod.
A sütés idejét nem tudom,de látni fogod a szalonnán ha kész.160°-on szoktam sütni.
Megpróbálok neked képet is linkelni,mert mikor én elkészítettem lefényképeztem :)
Keresni akartam a neten,de nincs fenn és én is csak ismerőstől kaptam.
Ha nem írtad érhetően,akkor kérdezz nyugodtan.17 éves vagyok és nagyon
könnyen eltudom készíteni:) Egy gyakorlott háziasszonynak pedig ez semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!