Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit süssek? Jövő héten szombat...

Mit süssek? Jövő héten szombaton bográcsolunk, birka pörkölt lesz.15-20 emberre számítunk.

Figyelt kérdés
Mi legyen a desszert?
2009. máj. 3. 11:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajtos, tepertős pogácsa szerintem bármikor jöhet. Édes süteményt meg te tudod, hogy mit szeretnek a barátok. Én biztos mézes zserbót és mirindás szeletet készítenék még.
2009. máj. 3. 12:34
 2/6 anonim ***** válasza:

muffin...

egyszerű és gyors és persze nagyon finom:D

sós és édes és 1000 féle recept googlen:D

2009. máj. 3. 12:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Tejfölös süti, nálunk nyáron ez a nyerő, sütni se kell és a nagy melegben hűsít is
2009. máj. 3. 12:58
 4/6 anonim ***** válasza:
hogy készül a tejfölös süti?
2009. máj. 3. 13:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Tejfölös süti

Hozzávalók: háztartási keksz, cukor, tejföl, valamilyen gyümölcs, tortazselé

Egy kapcsos tortaforma aljára lerakok egy réteg kekszet. 3 nagy pohár tejfölt kikeverek 15 kanál cukorral, majd a kekszre öntöm kb. az 1/3-át. Majd ismét egy réteg keksz, tejfölből megint 1/3-ad. Addig rétegzem, amíg elfogy a tejföl. A tetejére keksz kerül. A szélére is rakok kekszet, így kialakul egy kis mélyedés, ahová a gyümölcsöt teszem. Ez lehet bármilyen idény gyümölcs, majd beteszem a hűtőbe és 3-4 órán keresztül hagyom állni. Ha rögtön ráönteném a tortazselét, leszivárogna az aljára, így, hogy a hűtőben már megdermedt a tejföl, nem fog. 4 óra múlva kiveszem a hűtőből és elkészítem a tortazselét a tetejre és ráöntöm. Hűtőben tárolom.

Amikor én először hallottam ezt a receptet, nem gondoltam, hogy ennyire finom. A tejföl és a cukor keverékéből nagyon finom krémes töltelék lesz. Szerintem egy próbát megér.

2009. máj. 3. 13:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem valami turos suti lenne jo!!!!
2009. máj. 3. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!