Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pizzára mikor kell a feltétet...

Pizzára mikor kell a feltétet rakni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 10:52
 1/9 A kérdező kommentje:
És ti mien feltéteket szoktatok rárakni??
2009. máj. 3. 10:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Mármint úgy értem hogy amikor még nincs teljesen megsülve a tészta kiveszem a sütöböl és rápakolom a feltétet?
2009. máj. 3. 10:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
En eloszor a feltetet rarakom, es egyutt sutom. Csinalok hazilag paradicsomszoszt (pizzakrem), teszek ra sonkat, sajtot, paradicsomot, mikor mihez van kedvem, vagy mi van itthon.
2009. máj. 3. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A pizzatésztát mindig kend meg paradicsomszósszal.Arra rakhatsz bármit. Szalámit,halat,sonkát,kukoricát,hagymát,kockázott zöldségeket és a végén a reszelt sajtot.Együtt kell sütni őket.
2009. máj. 3. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig akkor rakom rá a feltétet amikor a tészta már félig megsült.Én nem pizakrémet rakok rá,hanem a Maggi Fix Bolognai szószát megcsinálom egy kicsit sűrűbbre (3 dl víz helyett 2 dl).Szóval ezt teszem a tésztára.Erre van amikor paradicsom jön aztán kukorica,de van amikor paradicsomot nem teszek rá és egyből a kukorica jön.Erre sajt aztán ketchup.Vissza a sütőbe aztán teljesen megsütöm.

De hogy mit raksz rá az tényleg csak fantázia kérdése.Én szívesen tennék rá sonkát is de azt anyum nem szereti.

2009. máj. 3. 11:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi házi pizzatésztát szoktunk csinálni,de általában mi is megsütjük egy kicsit tésztát aztán rá a feltét.Olyankor házi pariszósz,csirkemellcsíkok,kevert zöldség stb jah és sajt,azt muszáj:D
2009. máj. 3. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
én veszem a kész pizzatésztát, megkenem kecsappal, megy rá szalámi, paprika, hagyma, tojás, gomba - ki mit szeret a családban, és így sütöm 15-20 percig :D
2009. máj. 3. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy picit ajánlott elősütni a nyers tésztát (a boltit nem, csak amit otthon kelesztek). Kb. negyed órát szoktam elősütni, aztán rá a paradicsomos alap + ami van otthon: kukorica, hagyma, sonka stb.
2009. máj. 4. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
mielött feltétet teszel rá,elötte pár percet süsd elő a tésztát...,és csak utána a feltét,finomabb lesz!!(tapasztalat;)
2009. dec. 31. 00:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!