Zeller levél ha ki száritom és ledarálom meg marad az inteziv ize?
Figyelt kérdés
Rengeteg zeller levelet kaptam Nekem a fagyasztóba is van már 1 nagy doboz. Kidobni sajnálnám !!! Száritva is tudnám használni ???2011. okt. 17. 15:41
1/6 anonim válasza:
igen, nagyon zörgősre szárítsd ki, és inkább zacskóban törd össze, mint daráld. szóval nem porrá alakítsd:))
megmarad az aromája, bár a fagyosé intenzívebb.
2/6 anonim válasza:
Nagyanyám csak megszárította, soha nem törte össze/darálta le.
3/6 anonim válasza:
Lefagyasztva sokkal finomabb marad, szárítva már nem olyan jó.
4/6 anonim válasza:
darálva sóval is lehet tartósítani és olajban is el lehet tenni
5/6 anonim válasza:
Mi is a sós-olajos változatot csináltuk, imádtam, gyakran még vajas kenyérre is szórtam.
6/6 anonim válasza:
Tény, ami tény: fagyasztva sokkal izletesebb marad. Szárításnál a nap sokat elvesz a zamatából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!