Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell megtiszítani a...

Hogy kell megtiszítani a levél nélküli karalábét?

Figyelt kérdés
A külső keményebb héját kell csak levágni?
2010. okt. 9. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon kezdő lehetsz:) Igen, csak meghámozod mint a krumplit.
2010. okt. 9. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, és látni fogod, ahogy el kezded hámozni, pucolni, hogy hol a finom belseje. Ott könnyebben megy a kés is, Én a tetejénél szoktam kezdeni, és körbe-körbe megyek, az alján mikor keményebb, akkor vastagabban hámozom, vagy levágom, mert az nem puhul meg, és fás.
2010. okt. 9. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

Héló első!


21 éves informatikus(!!!) egyetemista fiú vok. Ne várj tőlem mesterszakács szintet.

2010. okt. 9. 15:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocsi! Nem csúfolni akartalak, csak nagyon aranyos a kérdés. Tényleg csak egy nagyon kezdő kérdez ilyet.
2010. okt. 10. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Ez esetben bocsi. :D


Peace

2010. okt. 11. 12:42

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!