Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek ez így jó lesz? :D

Szerintetek ez így jó lesz? :D

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam hogy a pudingport belekeverem a tejbegrízbe miközben forralom. :D Szerintetek ez jó lesz így, vagy baj lehet belőle?
2011. okt. 10. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szerintem együttfőzve betonkemény lesz. főzz külön-külön

és akkor hidegen összekevered. annyi főtt darát teszel a pudingba, hogy kellmesen krémes legyen még.

én rizspudingot szoktam így, tejberizs és puding összekeverésével.plusz gyümik, isteni finom.

2011. okt. 10. 17:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért lesz kőkemény, mert a rizs lassabban fő meg, mint a puding. A pudingot viszont minél tovább főzöd, annál sűrűbb és keményebb lesz.
2011. okt. 10. 18:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
2011. okt. 10. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Én épp tegnap olvastam egy süteményreceptet, ami azt írta, hogy a hígra főzött tejbegrízbe pudingport kell keverni (tehát már kész grízbe, nem abban forralni), vizezett tálkákba önteni, hűtőben megdermeszteni, aztán kiborítva valamilyen gyümölccsel vagy gyümölcsszörppel tálalni. Ők grízpudingnak hívták, szóval elvileg nem lehetetlen, de még nem próbáltam. :)
2011. okt. 11. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!