Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit lehet csinalni egy egesz...

Mit lehet csinalni egy egesz fott csirkebol?

Figyelt kérdés
Kaptam egy egesz csirket es arra gondoltam, hogy megfogom csinalni huslevesnek. Ha betesem az egesz csirket a kuktaba es megfozom a husilevest akkor utanna mit tudnek csinalni a megfott csirkehussal? Sajnos nem szeretem a fott csirkehust csak ugy megenni a levessel. :( Eddig marhahusbol csinaltam a levest de utanna azt ledaraltam es csinatam belolle marhahusos pitet tehat nem volt gond. Na, de a csirkevel mit kezdjek? Utanna megsuthetem ugy egeszbe mondjuk grill alatt? Csak legyszi ne irjatok, hogy nyersen daraboljam fel mert az nem fog menni. :) Nagyon kezdo vagyok ilyen teren. Fove meg talan szet tudom szedni de nyersen semmikepp.
2011. okt. 10. 16:30
1 2
 11/17 doboszoli ***** válasza:
28%

Olvasgatom a válaszokat, és az jut eszembe: már itt tartunk?

A megfőtt, kilúgozott húst "megsütni"?

Hát nem tudom.

Kövezzetek meg, de nálam ez nem működik.

Az rendben van, hogy kuktában előfőzöm a pacalt, körmöt, stb., és utána a főzőlével öntöm fel a pörköltet, tehát nincs ízveszteség.

De egy rókáról több bőrt lehúzni nem lehet!

Nem mondom, hogy ehetetlen, de...

Ez csak egy vélemény, vállalom a következményeket.

2011. okt. 10. 18:43
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
Igen, főleg, ha jó zöldséges lében főtt, de amúgy is megmarad a főtt hús jellege. Kezdő koromban(valamikor időszámításunk előtt) úgy csináltam, hogy az aprólékra főztem levest(lába, nyaka, far-hát, szárnyvég, mell csont)a combokat kettévágva a szárnytöveket és a kifilézett mellet kirántottam, vagy elkészítettem pörköltnek(ha már nagy volt ahhoz, hogy rántsam)vagy tejfeles paprikásnak, vagy megsütöttem borsozva , sózva majorannával megszórva.Így gazdaságosabb is, jobb is,ha csak ketten vagytok, nem kell egész csirkére levest főznöd.
2011. okt. 10. 19:04
 13/17 anonim ***** válasza:
52%
ja, és Doboszolinak igaza van. (esmént csak)
2011. okt. 10. 19:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés úgy szólt, hogy mit lehet csinálni egy egész főtt csirkéből! erre irányultak a válaszok, nem, hogy mi hogyan szeretjük...
2011. okt. 10. 19:39
 15/17 doboszoli ***** válasza:
52%

Részemről, ha nem szeretném a főtt csirkehúst, akkor nem abból főznék gyengécske csirkehúslevest, hanem negyedárú velőscsontból erős, tartalmas eszenciát.

De hát, kinek-kinek.

2011. okt. 10. 19:46
 16/17 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat lanyok, mindenkinek megy a zold kezecske. En eddig csak marhahusbol foztem levest csak kaptam egy egesz csirket. Azert szerettem volna levest fozni belolle mert egesz heten szinte nem eszunk levest (kisfiam bolcsis, mi a cegnel ebedelunk es ha van is leves nem olyan finom mint az otthoni) legalabb hetvegen vasarnap legyen finom hazi husileves. Sajnos a csirket nem tudom nyersen szetdarabolni, maskent kirantanam en a mellehusat. A ferjem egyszer megprobalta es kudarcba fulladt. Na, jo igy is megettuk... :) csak nem volt valami jo a feldarabolas, pedig you tubon megneztuk, hogy kell. :) Talan ha megfott ugy konnyebben szetesik de ha egeszbe marad meg akkor sem gond mert leirtak itt, hogyan kell megsutni. Grillcsirkenek meg tudjuk csinalni mert van grillcsirke suto a mikroba ez nem gond, de akkor nem lesz husileves. :(

Tenleg nagyon szepen koszonom mindenkinek a valaszokat!

2011. okt. 11. 14:46
 17/17 A kérdező kommentje:
A valaszado aki leirta a fuszerkevereket annak kulon is megy egy nagy koszonom. Sajnos kulfoldon elek es itt nincs olyan finom husi fuszerkeverek mint otthon. De igy mar kikeverem en magamnak. :)
2011. okt. 11. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!