Mit lehet csinalni egy egesz fott csirkebol?
Olvasgatom a válaszokat, és az jut eszembe: már itt tartunk?
A megfőtt, kilúgozott húst "megsütni"?
Hát nem tudom.
Kövezzetek meg, de nálam ez nem működik.
Az rendben van, hogy kuktában előfőzöm a pacalt, körmöt, stb., és utána a főzőlével öntöm fel a pörköltet, tehát nincs ízveszteség.
De egy rókáról több bőrt lehúzni nem lehet!
Nem mondom, hogy ehetetlen, de...
Ez csak egy vélemény, vállalom a következményeket.
Részemről, ha nem szeretném a főtt csirkehúst, akkor nem abból főznék gyengécske csirkehúslevest, hanem negyedárú velőscsontból erős, tartalmas eszenciát.
De hát, kinek-kinek.
Koszonom szepen a valaszokat lanyok, mindenkinek megy a zold kezecske. En eddig csak marhahusbol foztem levest csak kaptam egy egesz csirket. Azert szerettem volna levest fozni belolle mert egesz heten szinte nem eszunk levest (kisfiam bolcsis, mi a cegnel ebedelunk es ha van is leves nem olyan finom mint az otthoni) legalabb hetvegen vasarnap legyen finom hazi husileves. Sajnos a csirket nem tudom nyersen szetdarabolni, maskent kirantanam en a mellehusat. A ferjem egyszer megprobalta es kudarcba fulladt. Na, jo igy is megettuk... :) csak nem volt valami jo a feldarabolas, pedig you tubon megneztuk, hogy kell. :) Talan ha megfott ugy konnyebben szetesik de ha egeszbe marad meg akkor sem gond mert leirtak itt, hogyan kell megsutni. Grillcsirkenek meg tudjuk csinalni mert van grillcsirke suto a mikroba ez nem gond, de akkor nem lesz husileves. :(
Tenleg nagyon szepen koszonom mindenkinek a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!