Szeretitek a beiglit?
Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 15:11
11/25 anonim válasza:
csak a mákost diósat nem:D mákot imádom alapbol
12/25 anonim válasza:
A beiglit nem szeretem, a mákos bejglit viszont igen!
14/25 anonim válasza:
Mi az a beigli? Így írják újmagyarul a bejglit?
(Mien, ien oan?)
15/25 anonim válasza:
Nagyon szeretem! :))
Képes vagyok addig enni mákosat-diósat felváltva, amíg el nem fogy.
16/25 anonim válasza:
A beigli azért beigli eredetileg, mivel német területről vettük át, a bejgli "j"-vel, már a magyarosított írásmód, tehát nem a kérdésfeltevő buta :P
Amúgy én nagyon szeretem mindkettőt, a diósat kicsit jobban. :)
17/25 anonim válasza:
az anyukám sütötte diósat szeretem.nekem még nem sikerült szépet sütni, mindig kireped, ezért mondhatom, hogy a bejgli a mumusom a sütés terén:))
18/25 anonim válasza:
16:27, szúrkáld meg villával sütés előtt, elvileg akkor nem reped.
19/25 anonim válasza:
Mind a mákosat, mind pedig a diósat imádom - hangulatfüggő, melyik évben melyiket eszem inkább. Már alig várom a beiglizést.
20/25 anonim válasza:
az egyetlen sütemény amit nem szeretek.
Mondjuk nem rajongok se a dióért,se a mákért,a bejgli meg tipikus fullasztó süti,mindneki azt mondja jaaj neem,az enyém nem száraz és nem fullaszt,aztán eddig mindenkinél csak ilyet ettem:D (tthon is) szóval gondolom ennyi ember nem ronthatja mind el,és tényleg ilyennek kell lennie,de nekem ez nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!