Írjatok jó húsleves tippeket, mit tesztek bele amitől nagyon jó lesz?
Figyelt kérdés
Most csinálok húslevest, már fő egy órája, mi az amit tehetnék még bele, vagyis inkább ti szerintetek mitől lesz fantasztikusan jó ízű? Saját ötleteket várok, amit még most is 1 órás főzés után tudok hasznosítani, beletenni.2009. ápr. 28. 09:48
21/25 anonim válasza:
Egy szakácsműsorban azt mondta a mesterszakács is, hogy a szűréssel eltávolítjuk a levesből a húsból kifőlő értékes fehérjét. Ha nagyon lassú lángon főzzük a levest és utána hagyjuk leülepedni, akkor is szép "tiszta" lesz, nem kell a habját leszedni.
22/25 anonim válasza:
a hozzávaló tésztát a levében főzöd meg nem sima vízben
23/25 anonim válasza:
Az első oldalon a 10. hozzászólással annyiban nem értek egyet, hogy a velőscsont mellett mit keres a zúza? De lehet valamit félreértettem, akkor bocs.
24/25 anonim válasza:
Pl a szine,hogy még szebb legyen egy kis kurkuma nem túl sok mert annak is elég intenzív íze van mint a szerecsendiónak.
25/25 anonim válasza:
Egy szelet marha hus,egy szelet disznohus-ez lehet karaj,vagy oldalas-2-3 csirkecomb.Es ahol en elek,ott sajnos nincs veloscsont,de szerintem veloscsont nelkul is nagyon finom!!Es mivel itt kelkaposzta sincs,en kelbimbot teszek bele,ezzel is nagyon fini!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!