Írnátok pác recepteket? (milyen húst hogyan pácoltok, és mennyi ideig)
Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 16:24
1/2 anonim válasza:
Az olajba a hús mellé dobok szeletelt vöröshagymát, fokhagymát, római köményt, babérlevelet, keverek hozzá egy kevés (tk) mustárt, dobok hozzá bőven egész borsot, egész, vagy őrölt chillypaprikát.
3-4 nap, míg teljesen beérik, ez az egyik kedvencünk.
Tejszínnel, joghurttal, és húsleves+zöldségek összeturmixolt levével is szoktam pácolni, ez utóbbit vadhúsok esetén, vagy marhánál.
A tejes alapú pácokat húspuhításra használom, én fokhagymával szeretem kombibálni, néha curryvel is. (csirke)
Mézes-mustáros-fokhagymás olajban pácolódott, édeskésebb ízű husikat is nagyon kedveljük.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.:)
2/2 anonim válasza:
Marha, vagy vadhúst 2-3 napig, baromfinak néhány óra is elég.De semmi rossz nem történik vele, ha tovább áll benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!