Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Írnátok pác recepteket?...

Írnátok pác recepteket? (milyen húst hogyan pácoltok, és mennyi ideig)

Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 16:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az olajba a hús mellé dobok szeletelt vöröshagymát, fokhagymát, római köményt, babérlevelet, keverek hozzá egy kevés (tk) mustárt, dobok hozzá bőven egész borsot, egész, vagy őrölt chillypaprikát.

3-4 nap, míg teljesen beérik, ez az egyik kedvencünk.


Tejszínnel, joghurttal, és húsleves+zöldségek összeturmixolt levével is szoktam pácolni, ez utóbbit vadhúsok esetén, vagy marhánál.


A tejes alapú pácokat húspuhításra használom, én fokhagymával szeretem kombibálni, néha curryvel is. (csirke)

Mézes-mustáros-fokhagymás olajban pácolódott, édeskésebb ízű husikat is nagyon kedveljük.

Hirtelen ennyi jutott eszembe.:)

2009. ápr. 27. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Marha, vagy vadhúst 2-3 napig, baromfinak néhány óra is elég.De semmi rossz nem történik vele, ha tovább áll benne.
2009. ápr. 29. 09:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!