Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől ragu a raguleves? Hogy...

Mitől ragu a raguleves? Hogy kell elkészíteni? Főételek közt is van ragu? Párom raguimádó, azt sem tudom mi fán terem. Írnátok recepteket is?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 26. 07:23
 1/3 anonim ***** válasza:
89%
Ime egy par recept: [link]
2009. ápr. 26. 09:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
86%
Itt meg a raguleves receptje: [link]
2009. ápr. 26. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hozzávalók: 50-60 dkg bármilyen hús, 1 db közepes vöröhagyma,2 szál sárgarépa, pici zeller, kb. 10 dkg zöldborsó, 5-10 dkg gomba, 2 dl tejszín, tárkony,só, bors, 1-2 gerezd fokhagyma, 1 csapott evőkanál liszt, 1-2 mokkáskanál citromlé, ízlés szerint.

Általában szárnyas húsból(csirke,v.pulykamell) készítem, de akár sertés húsból is készülhet. A húst kockákra vágom, a vöröshagymát zsiradékon megpárolom, majd hozzáadom a húst, sóval, borssal és a fokhagymával ízesítem, majd megszórom a liszttel. Utána felöntöm vízzel és tovább párolom. Ha kb. 70%-ban kész a hús a zöldségeket hozzá adom. Legvégén adom hozzá a gombát és a zöldborsót majd a tejszínt, egyet ha rottyan le lehet kapcsolni.Néha kis tésztát is szórok bele,de csak nagyon keveset. Édesanyám tárkonyecetet is tesz bele, én inkább citromlevet. Érdemes kipróbálni laktató és nagyon finom.

2009. ápr. 27. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!