Mondanatok nekem olyan nassolnivalot es edessegeket ami liszt es eleszto nelkul keszitheto? Koszonom.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 23:09
2/7 anonim válasza:
Olajos magvak, tiramisu, házilag készített rafaello, puding rizsliszttel búzaliszt helyett, tejberizs, rizskoch
5/7 anonim válasza:
Most olvastam: 1 bagett,vagy ennek a mennyiségnek megfelelö kenyér,8 dl tej,3 tojás,15 dk csokoládé. A tejet felmelegited,beleáztatod a kenyeret,majd villával összetöröd. A felesleges tejet leöntöd,hozzákevered a tojást és a felolvasztott csokit,lapos jénaiba teszed,és 180 fokon kb. 45 percig sütöd. Én megyek is megcsinálom! =) És szerintem a tetejét megszórom kókuszreszelékkel!
6/7 anonim válasza:
Sztem a bagett liszt és élesztő tartalmú...
Miért gáz e két összetevő? Mert nincs otthon, vagy mert általad nem fogyasztható?
7/7 anonim válasza:
Ahan,én arra az esetre irtam ha nincs otthon. :) Amugy kész vagyok vele,hát nem nagy durranás,ne próbáld ki! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!