Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mákos meggyes palacsinta?

Mákos meggyes palacsinta?

Figyelt kérdés
Hogy csináljam meg a tölteléket ? Ötletek ????
2011. szept. 20. 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

én felfőzöm a mákot és némi cukorral a meggyet is. Ha a meggy leve elpárolgott, akkor belekeverem a mákba.

(én rétesbe használom,de palacsintába is tökéletes)

2011. szept. 20. 13:05
 2/4 anonim ***** válasza:
le kell darálni a mákot és egy kis citromlével megkell nedvesíteni. ha nem elég nedves kicsi vízet vagy tejet is tehetsz bele, a meggyet cseresznyét akármit kimagozod és beleteszed a palacsintába azt is. felhajtod a két szélét és úgy ha betekered ki se folyik.:D
2011. szept. 20. 13:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem ez ugrik be:

Meggyet a levével, reszelt citrom héjával, cukorral felfőzöm. Talán,még egy kis rumot is elbír.

Mákot ledarálom, cukrozom, citromhéjjal ízesítem. Ha nem akarod szárazre, tejjel/vízzel felfőzheted.

Megtöltöm ezzel a palacsintát, feltekerem, és a meggyes öntettel nyakon lódítom. (Ha rumos,akkor a flambírozás is beugrik. csak poroltó legyen a közelben!)

2011. szept. 20. 13:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi A válaszokat !! Én is valami ilyenre gondoltam:
2011. szept. 20. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!