Írnátok nekem palacsinta "töltelék" tippeket?
édes:
almaszósz + dió
lekvár + dió +csokisziruppal leönteni a készet
hollandoknál van egy stroop nevű szirup
juharszirup
sós: sajtmártás+sült csirkehús aprítva - ezt akár ki is lehet rántani
tejszínes gombás - szintén rántaható is
spenót a tésztában - zöld palacsinta + sajtszósz, lehetőleg füstöltből is legyen benne vagy krémsajt
bacon a serpenyőben és arra önteni a palacsintatésztát - hollandok ezt stroop-pal eszik, ami gyakorlatilag cukorszirup - én sajttal ettem
amcsi palacsintába meg lehet a tésztába vagy az egyik oldalon már megsült tésztába gyümölcsöket, csokit dobálni
nutellás-lekváros
nutellás-banános
nutellás-meggyes
mogyoróvajas-lekváros
vaníliapudingos-diós
vaníliapudingos-mákos
sima cukros :DD (citromlé nélkül is nagyon finom)
nutellás-darált háztartási kekszes
almás-darált háztartási kekszes
banános-darált háztartási kekszes
házi krémtúrós
"Nem serceg a fogad alatt a cukor...?Oo"
Nem kifejezetten. Próbáld ki és megtudod! :) (Egyébként régen a palacsintát magában, vagy simán kristálycukorral ették, ha nem volt más.)
Jó étvágyat!
"Nem kifejezetten. Próbáld ki és megtudod!"
Aha,tehát akkor kicsit serceg:D Nah,teszek majd egy próbát azért:))
Kókusz krémes !!!
2tojás sárgaját kikeversz 2 evő kanál lisztel, majd 5dl kokusztejjel simára keverd ,vagy sima tejjel amikor sürüsödik kb 15dkg kókusz reszeléket teszel bele és olyan sürüre fözöd mint a pudingot ! cukrot izlés szerint tegyél bele ! Én aprito gépbe kicsit megforgatom a reszeléket mert,igy szép sima lesz a krém, a tetejére rumos csoki máz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!