Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Joghurttorta? Melyik legyen?

Joghurttorta? Melyik legyen?

Figyelt kérdés

A barátom születésnapjára emeletes joghurttortát kért(:D).

Soha nem csináltam még joghurttortát,és enni se ettem már évek óta(csak olyat ettem,aminek a krémjében volt joghurt is).Nem tudom,h milyen az IGAZI joghurttorta.:S

Segítenétek?

Ennek a tortának a nevében az van,h joghurttorta,de annyira habos,h nem vagyok benne biztos,h a barátom joghurttorta alatt ezt értette:S Szerintetek?

[link]

Vagy csináljak inkább olyat,amit sütni se kell??

[link]

Annyiféle recept van,nem gondoltam,h ilyen nehéz lesz dönteni!:/

2011. szept. 9. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőbe nem is kell joghurt... max barackos.

Sztem inkább a másodikat csináld :) Viszont, hogy emeletes legyen.... hát, a joghurt torta elég puha... de biztos nem lehetetlen :)

2011. szept. 9. 19:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az utolsó linkes az jó: D olyan igazi joghurttorta.

Nekem az esküvői túl habos meg túl sok,de te tudod:)

2011. szept. 9. 19:03
 3/5 A kérdező kommentje:

:D:D pont az a baj,h én se tudom,ezért írtam ki a kérdést:)

Az a baj a másodikkal,h olyan kis "semmilyen"(nekem nincs ilyen szép formám),az első viszont látványra is szép...

Köszi az eddigi válaszokat!

Várok tippeket is az emeletezésre ill a díszítésre,h hab nélkül se legyen olyan snassz,ha a második variációt választom!

Köszi előre is!!

2011. szept. 9. 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha emeleteset akarsz,inkabb az elsöt valaszd.A masodikat mar keszitettem,nem hinnem hogy jo lenne emeletesen,viszont finomabb,joghurtosabb.
2011. szept. 9. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Olyat, amit nem kell sütni, emeletesben nem tudsz elkészíteni. A 2. emelet súlyát nem bírná el az alsó.

Így, ha emeleteset szeretnétek, akkor olyan kell, ami tésztás, és a töltelék joghurtos.

Amúgy klasszikusan joghurt torta nekem a második. Én ilyet készítenék.

2011. szept. 14. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!